Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Wij hebben geen vaste openingstijden. Het afhalen van het gerbilarium of startpakket met gerbils kan op afspraak. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend, zowel overdag als in de avonduren.

Ja, wij bezorgen in heel Nederland! De verzendkosten zijn 30 euro. Dit is een verzekerde, snelle levering. Als er onverhoopt schade is zal deze 100% gedekt zijn en zonder rompslomp.

Wil je ook gerbils erbij? Dan is het helaas alleen mogelijk om ze af te halen.

Ja, wij bezorgen ook in België. De verzendkosten zijn 55 euro. Dit is een verzekerde, snelle levering. Als er onverhoopt schade is zal deze 100% gedekt zijn en zonder rompslomp.

Wil je ook gerbils erbij? Dan is het helaas alleen mogelijk om ze af te halen.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen 30 euro voor een 100% verzekerde en snelle verzending.

Het bedrijf dat het gerbilarium komt bezorgen maakt niet gebruik van grote distributiecentra. Het gerbilarium komt dus niet op transportbanden maar wordt met zorg- en zo min mogelijk verplaatst. Uiteraard is het gerbilarium verzekerd, dus mocht er onverhoopt iets fout gaan dan wordt het bedrag volledig vergoed en is niemand er de dupe van.
Iedereen die met het pakket in aanraking komt is ermee bekend dat het een kooi van glas betreft.

Die persoonlijke benadering is ook de reden dat wij hebben gekozen voor deze manier van transport in plaats van met Postnl, GLS of een dergelijk bedrijf.

Wil je alleen gerbil artikelen bestellen zoals voer, bodembedekking of speelgoed? Dit kun je bestellen via www.gerbilwebshop.nl. Wij verzenden dan met Postnl.

Op dit moment verkopen wij alleen vurenhouten deksels. Een deksel van hardhout is wel mogelijk, maar kan een langere levertijd betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het fokken met gerbils is een hobby, onze passie! Wij vinden het belangrijk dat alle gerbils de nodige aandacht krijgen, in ruime hokken zitten en alles nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Dit kan alleen maar als wij kleinschalig fokken. Daarom hebben wij geen tientallen pups tegelijk liggen waar uit gekozen kan worden, maar vrijwel altijd is er keuze mogelijk.

Je kunt altijd vragen per e-mail of de kleur die je wenst beschikbaar is.

De deksels kunnen zeker gelakt worden. Wij lakken alleen de buitenkant zodat de gerbils er niet bij kunnen.
Wij lakken met transparante lak.
Wil je liever het deksel in een andere kleur? Laat het deksel dan niet lakken, zodat je vrij bent om te lakken of verven als je dit wilt.

Wij maken regelmatig deksels met luikje/klep. Deze deksels hebben wel een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het bezorgen van een gerbilarium is mogelijk van maandag t/m vrijdag.
We bespreken vooraf op welk het adres de kooi moet worden bezorgd en wanneer er iemand thuis is.

Helaas is het niet mogelijk om een tijd af te spreken en er moet iemand aanwezig zijn om de deur open te doen.

De eerste jaren leverden wij de gerbilbakken standaard met een zwarte kunststof strip aan de onderzijde van de bak. Maar steeds vaker kwam het verzoek om zonder strip te leveren.
Dit geeft een mooie ‘clean’ en open look, maar is bovendien een stuk hygiënischer. Tussen de strip kan gemakkelijk stof komen en daardoor een broednest worden bij eventuele ongedierte zoals vlooien, luizen, bloedluizen en dergelijke.
Nu leveren wij onze kooien standaard zonder kunststof strip. Maar op verzoek kunnen we altijd met strip leveren.

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wil je de bestelling afhalen? Dit kan op afspraak zowel doordeweeks als in het weekend, stuur ons hiervoor een e-mail.

Load More