Afhalen en bezorging

Kooi voor de gerbil afhalen of bezorgen

Gerbil.nl is gevestigd in Friesland, Makkum. Een prachtig dorpje waar je terecht kan voor het complete gerbil pakket met gerbils. Wij kunnen je dan persoonlijk advies geven, er is ruimte voor al je vragen en als je ook gerbils wilt aanschaffen dan kun je deze zelf uitkiezen.

Wij wonen dichtbij de snelweg en daardoor bereik je Makkum toch snel. Vanaf Amsterdam, Groningen, Zwolle en Lelystad ben je er zo. Moet je verder rijden? Veel klanten maken er een leuk of educatief dagje uit van.
Wat suggesties in Makkum en directe omgeving:

  • Het strand van Makkum bezoeken, lekker zonnen of uitwaaien
  • De leuke vissersdorpjes zoals Makkum en andere bezoeken
  • De boten in de haven en jachthaven spotten
  • Het oorlogsmuseum bezoeken (kazematten/bunkers)

Wij hebben geen vaste openingstijden. Langskomen kan dus alleen op afspraak. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend en zowel overdag als in de avonduren.

Gerbil kooi thuis laten bezorgen

Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen, wil je het gerbilarium thuis laten bezorgen? Misschien zelfs met gerbils?
Dat kan ook!
Bezorgen binnen Nederland kost 15 euro. Naar Belgiƫ is op aanvraag en afhankelijk van de route en woonplaats.

Wij werken samen met een koerier. Dit is ontzettend fijn want daardoor is er maatwerk mogelijk. Even een telefoontje voor aankomst? Een geschatte aankomsttijd? Bezorgen bij de buren? Helpen met het tillen van de kooi naar binnen? Het is allemaal mogelijk. Ze is daarnaast een grote dierenvriend, dus ze neemt ook graag gerbils voor je mee!

Die persoonlijke benadering is ook de reden dat wij hebben gekozen voor deze manier van transport in plaats van met Postnl, GLS of een dergelijk bedrijf.