Kooi voor de gerbil afhalen of bezorgen

Gerbil.nl is gevestigd in Friesland, Makkum. Een prachtig dorpje waar je terecht kan voor het complete gerbil pakket mét gerbils!
Wij kunnen je dan persoonlijk advies geven, er is ruimte voor al je vragen en als je ook gerbils wilt aanschaffen dan kun je deze zelf uitkiezen.

Wij wonen dichtbij de snelweg en daardoor bereik je Makkum toch snel. Vanaf Amsterdam, Groningen, Zwolle en Lelystad ben je er in een uurtje.
Moet je verder rijden? Veel klanten maken er een leuk of educatief dagje uit van.
Wat suggesties in Makkum en directe omgeving:

  • Het strand van Makkum bezoeken, lekker zonnen of uitwaaien
  • De leuke vissersdorpjes zoals Makkum en andere bezoeken
  • De boten in de haven en jachthaven spotten
  • Het oorlogsmuseum bezoeken (kazematten/bunkers)

Wij hebben geen vaste openingstijden. Langskomen kan dus alleen op afspraak. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend en zowel overdag als in de avonduren.

Gerbil kooi thuis laten bezorgen

Ben je niet in de mogelijkheid om langs te komen, wil je het gerbilarium thuis laten bezorgen?
Dat kan ook!
Binnen Nederland kost deze 100% verzekerde bezorging 30 euro,
naar België kost deze eveneens 100% verzekerde bezorging 50 euro.

Het bedrijf dat het gerbilarium komt bezorgen maakt niet gebruik van grote distributiecentra. Het gerbilarium komt dus niet op transportbanden en wordt dus met zorg- en zo min mogelijk verplaatst. Uiteraard is het gerbilarium verzekerd, dus mocht er onverhoopt iets fout gaan dan wordt het bedrag volledig vergoed en is niemand er de dupe van.
Iedereen die met het pakket in aanraking komt is ermee bekend dat het een kooi van glas betreft.

Die persoonlijke benadering is ook de reden dat wij hebben gekozen voor deze manier van transport in plaats van met Postnl, GLS of een dergelijk bedrijf.

Wij bezorgen geen gerbils

Gerbils kunnen prima een paar uurtjes in een vervoersmandje zitten. Zet ze op een rustig plekje neer en houd de reis zo kort mogelijk. Dan is er niets aan de hand.
Maar voor de gerbils is het uiteraard stressvol om de hele dag in de auto te zitten. Dus tenzij wij rechtstreeks zouden rijden, kunnen we geen gerbils thuisbezorgen.