Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Wij hebben geen vaste openingstijden. Het afhalen van het gerbilarium of startpakket met gerbils kan op afspraak. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend, zowel overdag als in de avonduren.

De meeste bestellingen worden bij ons afgehaald. Echter hebben wij ook routes door Nederland, wij bezorgen in elke provincie, behalve Zeeland, Limburg en Brabant.

Helaas bezorgen wij niet in België.

De bezorgkosten bedragen € 20,-. Wil je alleen gerbil artikelen bestellen zoals voer, bodembedekking of speelgoed? Dit kun je bestellen via www.gerbilwebshop.nl. De bezorgkosten zijn dan uiteraard lager en boven een bepaald bedrag komen ze zelfs te vervallen!

Op dit moment verkopen wij alleen vurenhouten deksels. Een deksel van hardhout is wel mogelijk, maar kan een langere levertijd betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het fokken met gerbils is een hobby, onze passie! Wij vinden het belangrijk dat alle gerbils de nodige aandacht krijgen, in ruime hokken zitten en alles nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Dit kan alleen maar als wij kleinschalig fokken. Daarom hebben wij geen tientallen pups tegelijk liggen waar uit gekozen kan worden.
Natuurlijk kun je altijd per e-mail vragen of er keuze is.

De deksels kunnen zeker gelakt worden. Lak alleen de buitenkant zodat de gerbils er niet bij kunnen.

Wij maken regelmatig deksel met luikje/klep. Deze deksels hebben wel een meerprijs. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De eerste jaren leverden wij de gerbilbakken standaard met een zwarte kunststof strip aan de onderzijde van de bak. Maar steeds vaker kwam het verzoek om zonder strip te leveren.
Dit geeft een mooie ‘cleane’ en open look, maar is bovendien een stuk hygiënischer. Tussen de strip kan gemakkelijk stof komen en daardoor een broednest worden bij eventuele ongedierte zoals vlooien, luizen, bloedluizen en dergelijke.
Nu leveren wij onze kooien standaard zonder kunststof strip. Maar op verzoek kunnen we altijd met strip leveren.

Wij hebben geen vaste openingstijden. Wil je de bestelling afhalen? Dit kan op afspraak, stuur ons hiervoor een e-mail.